sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Vähän "vanhoja" töitä esille.

Ajattelin esitellä lähinnä parin viime viikon aikana valmistuneita käsitöitäni. Huomasin muuten, että töitä on tullut tehtyä pelkästään tytön käyttöön. Ja toinen juttu minkä huomasin, tyttärellämme on aika monta päähinettä. Ja lisää tulee koko ajan...


Ylläolevassa kuvassa tyttärellä on päässään viime yön ideani toteutettuna. Kello oli jo yli 2, kun sain projektin valmiiksi. Eli pipomalli on aikaisemmin talvella vapaalla kädellä piirtämäni malli, mutta uutta tuossa on tuo sydän-aplikointi. Ensimmäinen aplikointityöni. :D Ja sen on kyllä näköinenkin! Mutta eiköhän tuota voi nyt ainakin kotikäytössä käyttää.Seuraavaksi esittelyssä tyttären kypärämyssy. Taisi valmistua pari päivää sitten, päiväunien aikana. Näitä onkin monta meillä, erivärisinä tietty.


Lisää pipottimia. Tämän talven aikaan valmistuneita.

 Kajaanin reissun aikaan automatkalla valmistuneen merinovillaiset (Loft, tuo jumalaisen ihana lanka!) lyhytlahkeiset villavaippahousut. Ihanan pehmeät ja taatutsti pitävät.

Loftia jäi yli, niin tytär sai kahden Sinkkuelämää-jakson aikana neulotut tumput. Näissä kädet pysyy ihanan lämpiminä. :)

Toissaillan iltapuuhana valmistui 100%:n käsittelemättömästä lampaanvillalangasta (Novita Luxus Stone) kypärämyssy-mallinen pipo. Mutta tästä tuli aivan liian pieni tyttärelle, joten jää odottamaan josko siihen joskus käyttäjä ilmestyisi hatun täyttämään. :D  Tyttärelle on uusi myssy puikoilla, vielä olisi noin 30 riviä neulottavana (yli 120 riviä neuloin eilen illalla tv:tä tuijotellessa. :D ). Siitä lisää sitten kun valmistuu. Idean sainkin siihen jo, miten tehdä siitä hiukan uniikimman ja hauskemman. Katsotaan, kunhan valmista tulee!


Mutta sellaista. Jos myöhemmin ehdin, niin voisin vielä esitellä vaikka muutaman tekemäni TSI-kestovaipan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti