maanantai 14. helmikuuta 2011

Suurten pettymysten muuttuminen kivoiksi haalareiksi

Edestä
 Ja samat pökät takaa.


Nämä siis ne haalarit, joita aikaisemmin manasin. Nyt uudella tarmolla tartuin näihin (ja uuden vetoketjun kera, se aikaisempi oli todellakin liian jytky!) ja vihdoinkin tuli valmista. Ainut mikä nyt harmittaa on, että näissä on noita aikaisemmin jo harjoittelemiani aplikointeja, nyt toteuttaisin ne hiukan tosin. No, itsekriittisyys lienee se pahin kritiikin muoto, joten eiköhän nämä meillä kuitenkin käyttlln tule. Malli näissä haalareissa vaikuttaa ihanalle. Kaavahan on Ottobren, koko 74cm. Reilulle tuo koko vaikuttaa, Neelan tämän hetken koko on vaatteissa 74cm ja luulen että tuo on kuitenkin vielä hiukan reilu. Huomennapa tuon näkee, kun pääsee haalari sovitukseen.

Takana niskassa haalareissa muuten "merkkilappu", eli "Homemade". Näitä on kiva lisäillä, niin saa oman käden jälki näkyä reilusti. :)

Miltäs näyttää? Näyttääkö 5 kertaa puretuille ja uudelleen ommelluille?

4 kommenttia:

  1. No niin, loppu hyvin, kaikki hyvin! Kauniit housut tulivat kovan aherruksen jälkeen. Sisävaatteissa ei kannata käyttää liian jykeviä vetoketjuja, eikä varsinkaan neulosvaatteissa.

    VastaaPoista
  2. Miksi näihin kirjoituksiin tulee niin ihmeellinen lähetysaika? Lähetin edellisen kommenttini 15.2. noin klo 8, mutta kommentin alapuolella lukee 14.2. klo 22.11

    VastaaPoista
  3. En osaa kyllä vastata tuohon lähetysaika asiaan. Minunkin blogipäivitykset ovat ihan ihme ajassa, eivät pidä ollenkaan paikkaansa. Täytyy tutkia tänään, saanko jostain säädettyä tuota aika-asiaa.

    VastaaPoista
  4. Nyt juoksee ajat oikeassa. :) Laitoin vain asetukset (aikavyöhykkeen) kuntoon. :)

    VastaaPoista