sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Retrosammakko taskuvaippa






Tämä olkoon nyt ainakin hetkeksi viimeinen projekti-päivitys tästä projektista (=uudet, sopivat vaipat Neelalle). Vielä löytyi yksi vanha, valmiiksi leikattu, ompelematon vaippa jemmasta. Tässä kosteussulkuna PUL ja sisäpintana coolmax. Pääsin testaamaan tänään käytössä tuon aikaisemmin tänään ompelemani punaisen taskun ja oli sopiva vielä tyttelille. Tämä sammakko on samalla kaavalla leikattu, eli käyttöön menee tämäkin vaippa. Tänään onkin valmistunut useampi taskuvaippa (älkää pelätkö, kuvia jokaisesta valmistuneesta en sentään ala postaamaan!), "lintunen" kuosista enimmäkseen. Myöskin uusia sisätäyttövaippoja yövaipoiksi olen leikellyt ja yhden jo ommellutkin. Niitä käytetään sitten mahtavalla määrällä lisäimuja villahousujen kera. Lisäimuja (taittoimuja) valmistui myös likemmäksi kymmenkunta.

Iso pino tuolla odottaa vielä ommeltavaa ja kankaita on tulossa lisää. Nyt alkaa olla kohta yhden päivän tarpeet uusia vaippoja, eli lisää täytyykin ommella vielä paljon!

2 kommenttia:

  1. Onko vaikee tehdä/ommella? Näyttää tosi kivalta tuo malli :)

    VastaaPoista
  2. Heipähei Sussu!
    Ei ole vaikea ommella, tietty riippuu siitä, mihin vertaa. Mutta ompelukoneella, josta löytyy perus suoraommel ja siksak, niin näitä saa jo kyllä aikaan.
    Mulla on muuten näitä kaavoja täällä, mikäli tarvitset ja innostut! Laittelen sulle niitä lupaamiani linkkejä, jahka ehdin paremmin koneen ääreen istahtamaan, toivottavasti jo tänään! :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista