perjantai 18. maaliskuuta 2011

Pipo pienelle pojalle ja toinen pienelle tytölle (ja yksi ylimääräinen vailla kotia!)

Heti alkuun varoitus, YSTÄVÄNI KEMISTÄ; Jos haluat säilyttää yllätysmomentin postin saapumiseen saakka, niin älä katso tätä blogia tarkemmin ennen sitä!Kuvan laitan varmuuden vuoksi vasta tekstien perään, ettei pomppaa heti silmille blogia avatessa. :)








Tänään siis ompelin pari pipoa ystäväni lapsille kevääksi. Vihdoinkin sain tehdä poikamaisen pipon kera auton kuvan. Sain itselleni vapaat kädet ideoida ja toteuttaa kaiken värimaailman ja kuvan suhteen. Ennakkotietona oli, että kevääksi pojalle on ostettu Lindexin turkoosi haalari, johon pipon olisi hyvä tietenkin sointua. Päätin ommella omenanvihreän pipon, kera turkoosin auto-applikaation. Mielestäni piposta tuli kiva, toivottavasti sopii käyttäjälleen ja on mieleinen (äidille).

Pipoa tehdessä minulle kävi pieni mittavirhepaholainen ja tein liian pienen pipon. Eli jos jollakin on tarvetta tuollaiselle vihreälle pipolle (saman väri siis, kuin kuvassa oleva autopipo), kokoluokaltaan noin 44-46cm, saa ilmottautua. Kuvaan pääse  vielä itse vaikuttamaan, koska en ehtinyt applikoida sitä ennen tarkistusmittailua. Pienen nimellisen korvauksen pyydän kyllä piposta, mutta se on täysin neuvoteltavissa ja sarjassa "muutama euro".

Pienen tytön pipoon olikin sitten selkeämmät raamit; koko n.50cm, valkoinen mansikkapipo. Samanlainen isommassa koossa siis, kuin aikaisemmin Neelalle ja eräälle pienelle tyttöselle toteuttamani pipot. No, sellainen siis ommeltiin!








Tosiaan, tuollainen vihreä pipo, koossa 44-46, vielä vailla applikaatiota olisi täällä vapaana. Tarvitsisitteko te sellaisen. Pipo on ommeltu kaksinkertaisesta kotimaisesta puuvillatrikoosta.

2 kommenttia:

  1. Heidi, kiitos ihanista pipoista!

    Auto-pipo passaa just hyvin pojan haalarin kanssa! Tykkään kummankin pipon väreistä ja malli miellyttää erityisesti, koska siinä peittyy korvat. Olet tehnyt tosi huolellista jälkeä! Voin suositella!

    t. Se kemiläinen :)

    ps.Tyttö on tosi mielissään mansikasta: on pitänyt pipoa sisällä, kun vielä ei ulos se päässä tarkene.:)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että pipot oli mieleiset! :)

    VastaaPoista