lauantai 5. maaliskuuta 2011

Bää-bää, lampaitani...

Tänään olen saanut hiukan aikaan ompelukoneen ja saumurin ääressa. Jälleen paita ja kenellepä muullekaan, kuin Neelalle!
Piirtelin eläimiä ja ainut, mikä oli toimiva idea mielestäni, oli kuva lampaasta. Ja koska halusin taas jotain erilaista tähän lammasaplikaatioon, niin tein sille irtonaiset jalat. Paidan kaava on sama, kuin leijonapaidassa, eli Ottobre 1/-11 -numeron peruspaita, koossa 74cm. Kauluksen tein paitaan tällä kertaa hiukan eri tavalla kiinnittämällä.




Näistä tekemistäni töistä varmaan huomaa hyvin, millaisista lastenvaatteista tykkään. Pitää olla VÄREJÄ, selkeitä muotoja ja simppelejä malleja. Pukeminen ja riisuminen täytyy olla helppoa ja jos vaatteesta löytyy joku yksityiskohta, on se kaiken työn arvoista.

Voi kun osaisikin piirtää kunnolla ja keksisi lisää kivoja eläinaiheisia juttuja. Muita kuva-aiheita on nytkin mielessä, mutta näihin eläinjuttuihin saa tehtyä niin kivoja yksityiskohtia, niin muut aiheet ei nyt kiinnosta ihan yhtä palon.

Tähän paitaan voisi kyllä surauttaa jonkinlaiset pöksytkin. Kiva haaremihousu-kaava tuolta ainakin löytyisi, tosin en tiedä, miten sellaiset tähän paitaan istuisi. Millaiset housut sinun mielestäsi tähän passaisi parhaiten?

Laitetaan nyt vielä kuva käyttäjänsä päällä (vaikka kuvaaminen olikin yhtä tuskaa, koska vihaan salamavalo-kuvia ja oli jo sen verran hämärää, että kuvien valoittuminen vei hetken ja Neela ehti heilua siinä ajassa ties kuinka paljon):






Miltä näyttää?

6 kommenttia:

  1. Aivan ihana paita! Tosi kiva tuo lammas, varsinkin nuo sen silmät. Ja mallikin on mitä suloisin neitokainen :) -Marika-

    VastaaPoista
  2. Hyvinhän sinä olet onnistunut piirtämään lampaankin ja toteuttamaan sen paitaan. Mustat resorit sopivat hyvin lampaan väreihin.:)

    VastaaPoista
  3. Todella ihanalta näytttää! t. poropeukalo :D

    VastaaPoista
  4. ^Kiitos! Tuskin sinä nyt niin poropeukalo olet, enemmän minullakin on näissä halua oppia ja onnistua, kuin taitoa. :) Toivon kovasti, että harjoitus tekee vielä mestarin! :)

    VastaaPoista