maanantai 14. maaliskuuta 2011

Eläinkuvioinen t-paita






Olen taas harrastanut töissä käyntiä ja ompelukset ovat jääneet vähälle. Tai olen ommellut tässä välissäkin, mutta niistä ei kyllä kuvia tänne ilmesty. Nimittäin vaippaimuja taskuvaippoihin käytettäviksi on syntynyt ja niissä nyt ei ole mitään kuvaamista. Taittoimuja olen ommellut, kerrottakoot.

Nyt ompelin pikaisesti kokoon tuollaisen perus t-paidan kesää odottamaan. Menee taas sille pese-ja-pidä linjalle. Kiva kuviotrikoo Triteksiltä ostettu, mukavan tyttömäinen väriultään. Kankaita on leikattuna tuolla vielä joihinkin t-paitoihin, täytyy ommella niitä kesää ajatellen pieninä nopeina välitöinä.

Kankaita tipahteli viime viikolla postilaatikkoon parinakin päivänä. Tuli uusia PUL-kankaita, mikrofleecea, coolmaxia... Eli vaippoja varten tarpeita. Ne taitaakin olla seuraavaksi työn alle otettavia juttuja.  Saa vaan nähdä, kuinka paljon ehtii edes ompelemaan, kun isimies lähtee taas vaihteeksi työreissuun...

Kunhan tyttönen herää, niin lähdemme sulhasehdokkaan (tyttärelle siis ehdokas :D ) luokse kyläilemään. Iso mies, juhlii jo 2v päiviään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti