maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mansikkainen kevätpipo

Tänään päiväuniaika on hyödynnetty kevät asusteisiin. Tässä kaksi valmistunutta mansikka pipoa, materiaalina kaksinkertainen vahva puuvilla trikoo (Triteks). Toinen jää meille ja toinen menee lahjaksi, mikäli se lahjottavalle kelpaa. :)Valmistui myös yksi vaaleanpunainen, saman mallinen pipo, mutta se on vielä vailla kuvaa, joten ei vielä kuvaa siitä. Palataan myöhemmin sen pipon merkeissä.Nyt lähtö mammamaanantaihin!

6 kommenttia:

 1. Täydellinen - kiitos!

  VastaaPoista
 2. Miten sinä saat nuo mansikat ja yleensä aplikaatiot ommeltua niin nätisti, entä nuo mansikoiden pienet valkoiset pilkut? Hienoja pipoja kevääksi.:)

  VastaaPoista
 3. Kai se on vaan tuo tekeminen ja sitä kautta oppiminen. Hermoja tuo homma kyllä vaatii, eikä voi päästellä koneella täysillä menemään, mitä helposti sortuisin tekemään. Myöskin se on suureksi eduksi, että vihdoinkin (noin 10v tutustumisen seurauksena) olen oppinut tuntemaan tuota ompelukonettani ja saamaan siitä ne parhaat puolet esille. Löysin muuten jousto-ompeleenkin koneestani, en edes tiennyt siinä olevan sellaista vielä vuosi sitten. :D

  Tuo pipo näyttää vielä suloisemmalle käyttäjänsä päässä, kuin tuolleen itsekseen kuvattuna. Täytyykin koittaa napata kuva Neelasta pipo päässään. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania! :D Pitääpä itelläkin testata tuota pipon tekoa. Ensin pitäs vaan saada Aikun norsutunika valmiiksi (Tänään tuli ihana kangaspaketti Sampsukalta( :)

  VastaaPoista