lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kukkapipo kukkatakin kaveriksi

Kirppistelin Neelalle aikaisellin tällä viikolla kivan kukkakoristellut takin kevääksi (lähinnä kauppareissuja ajatellen). Nyt illalla ompeluksien huumassa (ompelin lisää taskuvaippoja ja sitten piti saada ommella vielä jotain kivaa) ompelin takin kanssa pidettäväksi pipon. Samaa korvia suojaavaa mallia, kuin aikaisemmatkin pipot, applikaationa pipossa toistuu tuo takin kukka yksinkertaistettuna.


Jokohan sitä kohta malttais mennä nukkumaan... Hiukan ajattelin vielä piirrellä perhosia, sellaisen oli toiveissa yhden pienen tytön pipoon kuvaksi.

2 kommenttia:

  1. Kylläpä sulla on kone surissu :D Edelliseen postaukseen viitaten, on muuten tosi paljo eroja noissa coolmax- ja pulkankaiden paksuudessakin! Toiset tuntuu ihan löpsöiltä! Mutta avaruusvaipat ooli silti kivan näköset, teitkö omalla kaavalla?

    VastaaPoista
  2. On tosiaan eroa noissa kankaissa. Ärsyttävää, ikinä kun ei voi tietää, millaista saa, kun nettikaupoista tilaa. Mutta mikrofleece on nyt ampaissut ihan ykkös lemppäriksi meillä kuivaliinana, joten sitä käytämme jatkossa ainoastaan.

    Ja vaippa on omalla, hyväksi todetulla kaavalla. :)

    VastaaPoista