keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Vauvantai

Tampereen ja Pirkanmaan alueella on nyt mahtava tilaisuus saada apua odottajille ja vauvaperheille. Uusi yritys, Vauvantai tarjoaa monipuolista palvelua ja kotikäyntejä; synnytysvalmennusta, imetysohjausta ja vyöhyketerapiaa, perheen omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Maksullisten palveluiden lisäksi Vauvantailla on n.kerran kuussa raskauteen, synnytykseen ja vauvanhoitoon liittyviä ilmaisia yleisöluentoja Äitiyskauppa Pepinossa.

Vauvantain yrittäjänä toimii maailmaa nähnyt äiti, kätilö, imetysohjaaja ja vyöhyketerapeuttiopiskelija Silja Seppänen.


Mahtavaa, että tällaista palvelua on saatavilla. Tällaista olisin itsekin kaivannut esikoisen imetystaipaleen alkutemppuiluihin. Hankalasta alusta olisi varmasti tullut osaavien neuvojen ja oppien avulla vähemmän hankala. Monet epäuskon hetken oman rinnan riittävyydestä olisi varmastikin jäänyt kokematta.

Julkaisin eilen Facebook sivullani linkin tälle yritykselle. Linkistä "tykättiin" heti ja kommenttejakin se herätti. Kommentit viestivät, kuinka tällaista palveluntarjoajaa arvostetaan kovasti ja että tällaiselle yritysidealle koettiin olevan tarvetta. Työtä pidettiin arvokkaana ja tärkeänä. En voi kuin yhtyä noihin kommentteihin.

Toivon kaikkea hyvää tälle uudelle yrittäjälle ja ennenkaikkea menestystä tulevaisuudessa! Toivottavasti moni löytää kauttasi avun sekä raskausaikana, että vauvan synnyttyä.

Tässäpä linkki yrityksen sivuille, josta löytyy tarkemmin tietoa, hinnasto, jne:

http://www.vauvantai.fi/

Ja Facebookista:

http://www.facebook.com/pages/Vauvantai/365349320149751

1 kommentti:

  1. No Tampereellahan noita riittää :)

    Vuoden alusta alkaenhan Napapiirillä on toiminut myös Ilon pesä, josta saa koulutuksia, doulapalveluita yms. Itseäni harmittaa tosi paljon, että muutettiin sieltä pois. Juuri näiden pikkujuttujenkin takia.

    VastaaPoista