maanantai 28. toukokuuta 2012

Hei,

Sain eilen ikioman nimen ja se on Eetu Johannes. <3







Ristiäiset menivät kivasti, poika ei itkenyt kertaakaan koko päivän aikana. Tyytyväinen poika sai ihmettelyä osakseen hymyilystään ja tyytyväisyydestään. Kasteen ajankin oli hereillä, muttei moksiskaan pään kastamisesta.

Kahvitarjoilulla tarjolla oli kylmäsavulohi- ja kylmäsavupaisti rieskarullia, piirakoita& munavoita, kuivakakkuja, täytekakkua, pikkuleipiä ja pullaa. Illemmalla grilli kuumeni ja sieltä valmistui pientä suolaista, kera salaattien nautittavaksi.

Ristiäiset juhlimme Nokian Urheilijoiden majalla, joka oli ihana paikka juhlille. Kaiken kruunasi mahtava aurinkoinen ilma, mikäs meillä oli juhliessa kauniilla paikalla järven rannalla.

Eetu sai valtavan kasan lahjoja, joita en ole kuvaillut sen kummemmin. Lahjaksi tuli ainakin valtavasti vaatteita, valokuvakehys, valokuvakansio, pari säästölipasta (hopeisia autoja), Pentikin astiat, tennarit ja varmasti paljon muutakin, mitä en tällä hetkellä ulkoa muista. Myöskin äitiä ja isiä lahjottiin mukavilla lahjoilla (meidän avioliitto siunattiin samassa juhlassa, eli juhlimme vihdoinkin Eetun juhlan yhteydessä myöskin syksyllä solmimaamme avioliittoa samalla), eikä isosiskokaan jäänyt ilman muistamisia.

Kiitos kaikille mukana olleille, meillä oli kiva päivä ja tulemme muistelemaan sitä lämmöllä!

Erityisesti kiitos äidilleni suuuuuuresta avusta juhlien järjestelystä, ylläpidosta ja jälkipyykin selvittelystä. Olet rakas!

Kiitos myös anopille myöskin suuresta avusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti