torstai 3. toukokuuta 2012

Aurinkoa, sydänpipoa ja kestopeppuvauvaa







Ihana aurinkoinen (joskin melkoisen kylmä) kevätpäivä ja aamutoimet tehtynä 2-vuotiaalle, vauvalle ja itselle, sekä lounas valmiiksi keitettynä ennen aamu kymmentä. Mitä silloin tehdään? No tietenkin lähdetään ulos nauttimaan siitä auringosta!

Vauva vaunuihin ja suunta kohti lähellä olevaa leikkipuistoa. Vauva nukahti heti vaunuihinsa (ihanaa, kun on jälleen hyväuninen vauva!) ja sain keskittyä täysin Neelan leikkeihin. Kiikuttiin, laskettiin mäkeä, ratsastettiin leijonalla, tehtiin hiekkakakkuja ja kerättiin käpyjä. Lopuksi etsittiin kaksi keppiä, jotka tuodaan tuliaisiksi talonvahdeillemme (Neelan tärkeä, omakeksimänsä, homma). Puistossa en valitettavasti älynnyt ottaa kuvia nyt.

Keppien peritoimituksen jälkeen jäimme vielä tuokioksi leikkimään kotipihallekin. Kannoin esille vanhan muovisen liukumäkihirvityksen, joka sai suuren suosion Neelalta. Siinä laskettiin monet kymmenet laskut. Miten tuollainen hirvitys voikin olla noin mieluinen?

Kuvailin vähän Neelan laskupuuhia ja samalla huomasin, että näistä kuvista voi bongata yhden viimeaikaisista ompelutöistäni, eli pikatikkinä tätä KappAhlin kevätpukua varten tehdyn sydänpipon. En nimittäin löytänyt yhdestäkään monista läpikäymistäni kaupoista väreihin sopivaa päähinettä, joten oli "pakko" tehdä tuollainen pikana (kun sitä ompeluaikaa ei nykyisin ole samassa mittakaavassa, kuin ennen). Malliltaan pipo on ihan perus neliöpipo, sydänapplikaatiolla. Päällinen on mustaa trikoota ja sisällä punainen trikoo vuorena. Sydänapplikaatio on samaa punaista trikoota, kuin vuorikin.

Kylläpä olikin mukava tulla aurinkoisen ulkoilun päälle valmiille nakkikeitolle. 



Lopuksi kuva vielä kestopeppu vauvastamme. :)
(Vaippana ompelemani sisätäyttövaippa ja päällä Ruskovillan lyhytlahkeiset villahousut)


2 kommenttia:

  1. :D repesin noille lyhytlahkeisille :D näyttää ihan papan pässinpökkimiltä villahousuilta :) onko teillä mennyt hyvin? mulla on Hb matala ja rauta ei imeydy kunnolla mut energiaa riittää ja mitään tuntemuksia ei ole.kunhan vaan saan nukkua yöllä :D masukaan ei ole kovin iso (verrattuna esim sannaan) niin oon pystyny käymään fillarilenkeillä ja tekemään kaikkea mitä ennenkin ja vähän enemmänkin..viime viikonloppuna asennettiin uusi antenni ja ihan ketterästi kiipesin katolla edestakas :D yritetää törmäillä täs joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pässin pökkimät hyvinkin. :D

      Meillä menee kivasti. Vauva on rauhallinen ja hyvä syömään ja nukkumaan. Neela on mallikas isosisko. :)

      Hienoa, että sulla riittää energiaa, muista kuitenkin myös levätä!

      Palaillaan näkemisestä, meillä ei ole mitään esim. perjantaina...?

      Poista