maanantai 9. toukokuuta 2011

Lahja tulevalle (kestovaippailevalle) äidille

Huomenna saan kivoja vieraita. Tai siis itseasiassa tänään. Näkyi taas venyvän tämä ilta vähän aamua kohti. Oli niin mukavaa puuhailua, ettei malttanut lopettaa kesken. Mutta niistä vieraista, saadaan Neelan kanssa meitä ilahduttamaan tuleva äiti-ihminen siskonsa kanssa. Tulevat meille Neelaa katsomaan ja kestovaippailua ennakko-oppimaan.Haluan yllättää tämän kestovaipoista innostuneen tulevan äiti-ihmisen ja antaa hänelle pienen lahjan. Minulle on kasaantunut erinäiset kasat kestovaippaompelun seurauksena kaikkea tarpeellista vaippakangasta, kuitenkin sen kokoisia palasia, ettei niistä enää Neelalle saa vaippoja ommeltua. Mikäpä siis sen parempi kohde noille paloille, kuin ihanat NB-kokoiset vaipat! Voi että olikin ihana ommella tuollaista pientä sievää, en edes muistanutkaan, että ensivaipat olivat noinkin pieniä! Lisäksi vaippaompelussa syntyy pientä kangassilppua, joista saa tehtyä hyvin kestoliivinsuojia. Niitäkin tein "muutamat". En osannut päättää, mitä kuosia teen, joten tein sitten useita eri kuoseja.

Vaipat on pikkuruisia taskuvaippoja, ulkopintana PUL ja sisällä toisessa coolmax ja toisessa kuivaliinaneulos. Liivinsuojissa ulkopintana PUL, välissä joustofrotee ja sisäpintana coolmaxia/kuivaliinaneulosta.

Vaippoihin ompelin pikaisesti jotain imujakin, froteesta pötköjä ja taittoimun, sekä puuvillaisia pötköjä. Kyllä noilla edes vähän alkuun pääsee noiden taskujenkin kanssa.

Likaisten vaippojen kuljettamiseen ompelin vielä pussukan, tosin nyt se saa toimia lahjapussukkana noille vaipoille ja liivinsuojille.


Pussukka likavaipoille


NB-kokoiset taskuvaipat

Imuja taskuihin (pötköjä ja yksi taittoimu)


Kestoliivinsuojia


Vaipat ja liivinsuojat valmiina uuteen kotiin!


Toivotaan, että ovat mieleisiä!


Tänään olikin äitienpäivä! Neela antoi äidille katkeamattomat yöunet, aina klo 9.30 saakka. Ai että olikin luksusta! Pihahommia ollaan tänään koko perheellä puuhasteltu ja grillailtu. Koiria käytettiin myös uimassa, oli niin ihanan lämmin ilma!


Vaan nyt yöunille, että jaksaa aamulla nousta ajallaan!

2 kommenttia:

  1. Voi että, on mieluisia!! Kiitos vielä tuhannesti <3

    Hei, tajusin että seuraavan kerran kun ootte tulossa Hervantaan kirpparille, kerro etukäteen, niin voitte tulla meillä poikkeen kahvilla!!

    VastaaPoista
  2. Oli ihana nähdä sua ja Irinaa! :) Tervetuloa vaan siis uudelleen visiitille!

    Kunhan liikutaan Hervannassa päin, niin laittelen viestiä. Vaikka jo ihan ennakkoon, kun suunnitellaan reissua sinne suunnalle. :)

    VastaaPoista