perjantai 6. toukokuuta 2011

Eilisiä kirppuiluja

Eilen huristeltiin Neelan kanssa Kangasalle, kummitätskyä moikkaa (Kiitos Eeva seurasta!), kirppistelemään ja kahvittelemaan. Mukaan kirpparilta napattiin jotain. Rahaa meni taas erittäin maltillisesti, yhteensä noin 6e.


Zaran farkut, koko 82cm ja H&M:n farkkushortsit, koko 86cm.


"Girls rock!" paita, koko 86cm, H&M:n t-paita, koko 86cm 
ja Lindex hämähäkkibody, koko 80cm

Neelan korvatulehdus ei parantunut ensimmäisellä antibiootti kuurilla, joten meillä on paranneltu nyt uuden kuurin voimin. Tästä syystä äitikin on ollut hiukan väsynyt (ja muista hommista kiireinen), joten ompeluksia ei ole syntynyt. Kangaskaupoilla käytiin Neelan kanssa ja uusi Suuri käsityölehti odottaa tuolla muutamine kesävaatekaavoineen toteuttamista. Katsellaan, jahka ehtii. 

Tänään suuntaamme Nokialle avattavaan Anton&Ninan avajaisiin. Toivottavasti ollaan tarpeeksi ripeitä ja päästään hyötymään avajaistarjouksista! Ihania vaatteita siellä kyllä olisi tarjouksessa, mm. Name It bodyja, hintaan 0.99e!

2 kommenttia:

  1. tuo tuskea hämähäkkibody on ihana! Meillä on sama vihreänä koossa 62 :D

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on taas edullisesti löytynyt "uusia" kivoja vatteita Neelalle. Taitaa vaatevarasto olla jo niin mittava, ettei kalliilla tarvitse kaupasta mitään erityistä ostaakaan.
    Toivottavasti korvatulehdus paranee toisen kuurin avulla. Kesäisempiä ilmojakin jo luvattiin.

    VastaaPoista