keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

"Omalla" ajalla

Vietin tänään hieman "omaa aikaa". Lainausmerkeissä siksi, että mukanani seurasi perheen kuopus, Eetu. Hän oli mukanani siksi, että olen laiska ja en jaksa valmistella erossa oloa häneen, mikäli ei ole todellinen pakko (esim. hammaslääkäri, jonne en viitsi mukani raahata). Valmisteluilla tarkoitan maidon pumppausta pulloon ruokailuja varten. On helpompaa pitää poika ruokameijereiden mukana. :D

Kävimme Eetun kanssa kiertelemässä kaksi lastentarvikekirpputoria Tampereella, Mugulan ja Peikonpesän. Jotain pieniä löytöjä teinkin Eetulle syksyä ja paremman vaatetuksen hetkiä ajatellen.

Nämä ostokset poikkeaa kyllä todella paljon normaaleista ostoksistani! Enpä muista, että olisin näin väritöntä vaatetta ostanut koskaan. No mutta, pitää sitä kaikenlaisiin hetkiin olla varautunut ja eiköhän nämä pääse käyttöön jollekin ravintolasyöpöttelyreissulle tms.

Kun kerrankin sain omaa aikaa, niin eipä tuota kauaa osannut viettää. 50 minuuttia riitti ja sitten soitin Isimiehelle ja kyselin missä Neelan kanssa liikkuvat. Huomattiin yhdessä, että telepatia oli toiminut ja olimme molemmat ajatelleet koko perheen lounashetkeä Tammelan torille. Treffasimme siis Eetun kanssa edellä mainitut torilla ja suuntasimme syömään. Eetu nautti reissusta rengasliinan tahdissa heiluessa, täydessä unessa.

Syönninjälkeen täytettiin vielä pienen tytön toive ja vietiin hänet leikkipuistoon torin laidalle. Olikin melkoinen shokki tuolle "tynnyrissä kasvaneelle maalaiselle", kun hän ei ollutkaan puiston ainoa lapsi! Ujous iski ja juuri mitään ei uskaltanut puistossa touhuta. Yksi juttu oli kuitenkin ihan kiva Neelankin mielestä ja siihen rohkaistui koeajolle:


Kauaa ei kuitenkaan tarvinnut pientä tyttöstä houkutella kotiin päin lähdössä, kun äiti lupasi viedä illemmalla vielä sinne tuttuun ja turvalliseen puistoon, jonka ainoana starana hän useimmiten saa loistaa.

Isimies ja Neela lähtivät kotiin toisella autolla, itse kipaisin Eetu edelleen liianssa heiluen vielä torille mutkan ja ostin porkkanoita ja mansikoita illan herkuiksi. Nam!

Huomenna jattelin repäistä oikein kunnolla. Ajattelin poistua kotoa noin puoleksi tunniksi AIVAN YKSIKSENI, läheiselle kirpputorille kiertelemään. Ilman siis tuota 6020g painavaa punnusta liinassa kiikkumassa. (Eetu eilen neuvolassa siis, 6020g, 63cm, pää:41.3cm. Todella ison harppauksen oli ottanut pituuskasvussa, meidän reisimakkaraton hoikkeliini. Reppana sai kolme rokotusta ja niitä on kitissytkin nyt kaksi iltaa. :(  )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti