perjantai 15. kesäkuuta 2012

Jotain itselleni!

Mitä saadaan, kun yhdistetään piheys, rintaruokittava vauva ja ompelu"taitoinen" (-intoinen lienee oikea ilmaisu) äiti. No tietenkin itse tehty imetyspaita.

Alunperin oli tarkoituksena, että tilaan itselleni imetyspaitoja. Aikani nettia selattuani totesin, että joko olen säälittävän pihi tai  sitten hinnat on oikeasti kovat. Kai se on, että tyhmyyttä ei ole pyytää, vaan maksaa. Kuitenkin paidan tarve on akuutti, koska en halua näyttäytyä tissi, maha ja selkä vilkkuen yleisillä paikoilla, mutta vauva on ruokittava silloin, kun vauva on nälkäinen. Näillä paidoilla helpotan siis kesäreissuja ja säästän kanssaihmisten myötähäpeää.

Lisää on tulossa, myöskin pariin imetysmekkoon ostin kankaat tänään. Kone tulille, heti kun on aikaa ja mahdollisuutta.

Kai näistä ihan kelvollisen näköisiä tuli, koska ensimmäistä kertaa koskaan Neela 2v. totesi aamulla äidin nähdessään: "Äiti! Uusi paita."




Kaava on täysin omani ja paita sisältää pieniä jippoja muodon säilyttääkseen. :D
Hauskinta tässä on, että hommaan lähdin ihan kylmiltäni, en ole koskaan omistanut imetyspaitaa tai edes sovittanut sellaista.

Nämä toimii käytännössä, testiajot suoritettu. :)

4 kommenttia:

  1. Pääsi sun päällä vielä enemmän oikeuksiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita oli hankala kuvata ilman että olivat päällä. Ja itsensä kuvaaminen myös hankalaa. Olis pitänyt pyytää päivällä sua kuvaamaan. :)

      Kamalasti syyhyttäis ne uudet kankaatkin. Jospa illalla/yöllä ehtis imetysmekkoa puuhaamaan. :)

      Poista