lauantai 30. kesäkuuta 2012

Hulluutta tämäkin

Nimittäin hulluudeksi asti muodostunut pakko ihaniin uusretroihin Tutta kuoseihin. :D

Lapsi parat, saavat nyt kärsiä äitinsä hulluudesta, kun heitä päivästä toiseen puetaan ihaniin väriloistoihin. Netti on käynyt kuumana, kun äiti selaa kirppispalstoja ja metsästää juuri tiettyjä kuoseja ja kokoja. Kaiken lisäksi järjen valo näyttää himmenneen myös siltä osin, että maksan käytetystä vaatteesta nyt myös enemmän, kuin koskaan aikaisemmin edes uskoin harkitsevani maksaa.

Puolustukseksi sanottakoot, että olen myös tehomyynyt meille pientä ja tarpeetonta pois. Myynyt isommalla summalla, kuin ostellut. Plussalla ollaan siis ja tasapaino ei ole järkkynyt. Ainoastaan lasten vaatekaappien hyllyjen tasapaino.
Muita juttuja...

Eilen vietimme kivaa päivää. Kävimme ostoksilla Neelan kummitustädin kanssa ja siellä törmäsimme norsuun. Neela pääsi ihan ratsaille. :)Äidin ja Eetun elämää helpottamaan ostosreissuilla hankittiin käyttöön rengasliina. Tässä huonoa sovituskuvaa, kun ensimmäistä kertaa opettelin liinan päälle pukemista. Ihana, miten elämä helpottuikin renkaan myötä! Ei enää kaukalossa kitisevää vauvaa, eikä hermojen menetystä pitkän liinan maassa pyörittämisessä kaupan pihalla solmiessa. Näihinkin vaan iski hulluus, tekisi mieli hankkia lisää, erilaisia ja kauniilla kuoseilla. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti