perjantai 14. lokakuuta 2011

Neelan kuulumisia

Neela on ollutkiireinen pikku neiti. Hän kävi ensimmäisellä ulkomaanmatkalla, Turkissa. Kovin oli suosittu tuo pieni kiharatukkainen pellavapää siellä. Ihmiset olivat ihanan estottomia lapsien suhteen ja tulivat silittelemään ja kutittelemaan lapsia niin kaduilla, rannalla kuin ravintoloissakin. Olipa tuo pieni neitokainen myös hotellin parikymppisten miestenkin mieleen kovin. Hetkessä karisi ujostelut ja tyttösestä kuoriutui varsin sosiaalinen tapaus matkan aikana. :)

Turkin matkan jälkeen vietettiin yksi pyykin pesu päivä kotona, jonka jälkeen matka jatkui Kajaaniin, äidin kotipaikkakunnalle. Matkan tarkoitus oli surullinen, koska saatoimme Neelan isomummin, äidin mummin hautaan. :( No, nyt mummilla on hyvä olla ilman kipuja, nukkuessa rauhallista ikiunta. <3

Kajaanissa Neela vietti laatuaikaa ukin kanssa, söi elämänsä ensimmäistä OMAA pitsaansa pitseeriassa, katseli lastenohjelmia, oli peräkärry ajelulla puutarhatraktorin perässä ja paljon muuta. Tässä pari kuvaa Kajaanin reissulta:

Neela kävi myös puolitoistavuotis neuvolassa eilettäin ja on kuulema hyvin kehittynyt ja omilla käyrillään hienosti kasvanut hymytyttönen. :) Mitoiksi  saatiin 80,5cm, 10,01kg ja py: 48cm.

1 kommentti:

  1. Mukava lukea teidän kuulumisia täältä, kun ei livenä ehdi näkemään :) Kovasti on Neelan kiharat kasvaneet!

    VastaaPoista