tiistai 7. kesäkuuta 2011

Olen rakastunut!

Nimittäin tähän:





Meidän "uusi" kudottu kangasliina, intiaanien käsityönä tekemä. Reilun kaupan liina, Amazonas Antiqua. Ihanan vilpoisa kesäliinailuun ja ennenkaikkea, kuinka kaunis tuo onkaan. Aivan ihanat värit!

Lähdemmekin testiajamaan liinan nyt!

3 kommenttia:

  1. On kyllä upeat värit!
    Onko kudotut ylensä vilposia? Vai onko toi jotenkin ihanan ohkanen?

    VastaaPoista
  2. Riina: En oikeastaan osaa täysin vastata kysymykseesi, mutta luulisin, että kudotuissakin liinoissa on paljon eroa keskenään. Löytyy varmasti ohuempia ja paksumpia liinoja. Olen seikkaillut täällä:

    http://www.kantoliinakanava.fi/kantoliinakanava/index.tmpl?navi_id=1

    ja täällä:

    http://www.babyidea.fi/kantoliinoista/

    liinoista tietoa hakiessani.

    Liinailua suosittelen lämpimästi jo heti vastasyntyneen kanssa, aluksi helpoin liina on trikoinen kantoliina, esim. Pikku-Ruu on laadukas ja helppo. Trikoinen kantoliina antaa tavallaan anteeksi, vaikkei heti osaisikaan sitoa liinaa oikeilla kireyksillä.

    Neela alkaa olla jo sen verran painava (vaikka rimppana onkin), että trikoinen liina venyy liikaa ja kantoasento ei pysy sellaisella enää niin hyvänä. Liinailu on kuitenkin meille niin tärkeää ja mukavaa puuhaa, että kysymys oli vain uusien toimivien "välineiden" investoinnista.

    VastaaPoista
  3. Jee, saan kaverilta käytetyn trikoisen 20 eurolla! Ajattelin Börjee siinä kanniskella, jos hän vain suostuu.

    Okei, en ookkaan kuullut et trikoinen passaa paremmin pienemmille (kevyemmille) lapsille, mutta nyt kun selitit, kuulostaa järkevältä!

    Ollaan mietitty Manducaa tai muuta sellaista, että Antti voisi sillä kantaa. Se ei oikeen oo liinailusta innostunut niin kovasti :) Mutta tietty on innostunut siitä, että minä aion kantaa liinassa, mutta itse haluaa jonkun omasta mielestään helpomman :)

    VastaaPoista