tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesäpöksyjä









Meillä ei voi enää pitää mekkoa ilman housuja. Neela on oppinut avaamaan vaippansa ja koska pottailu on kyllä varsin tuloksellista, mutta kuivaksi ei ole vielä täysin siltikään oppinut, niin olisi varsin suotavaa käyttää niitä vaippoja edelleen. Siksipä tänään on tilausmekon lisäksi kone surissut kesäpöksyjen tuottamisessa.  
Minulle annettiin omaa aikaa 1.5h, jonka jälkeen isännällä oli sovittua menoa. Siinä annetussa  ajassa valmistui siis tilausmekko ja 4 housut. Pöydälle jäi odottamaan aikaa parempaa (lue: aikaa, kun saan taas keskittyä täysin ja pelkästään kankaisiin ja ompeluun) valmiiksi leikattuina 2 housut ja 1 mekko. Jospa ne pian saisi ommella.


Sovittaminen ei muuten aina ole sitä Neelan lempi puuhaa. Siitä todisteena tällainen kuva.






Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, saatiin käyttöön 2 uudet cabrit (toiset kuminauhavyötäröllä ja toiset resorivyötäröllä), sekä 2 pitsiröyhelö alkkarit. Ja jälleen on yksi vaippaongelma ratkaistu!

2 kommenttia:

  1. Voi pientä :) Monet taitaa oppia tykkäämään vaatteista ja niiden sovittamisesta sitten vähän isompana :)

    Tein muuten kans blogin, sinne pääset varmaan painamalla tästä mun nimeä. Ihan alkutekijöissään vielä se blogi, mutta eiköhän se siitä :)

    VastaaPoista
  2. Meillä yleensä saa sovitella ihan kaikkea ilman mitään huutoja. Neela rakastaa pukeutumista ja vaatteita. :) Tuossa kuvan otto hetkellä taisi harmittaa enemmän se, että isi toi pois uima-altaasta pihalta ja kaiken lisäksi hävisi moottoripyöräilemään ja JOUTUI jäämään kaksin äidin kanssa.

    VastaaPoista