perjantai 15. huhtikuuta 2011

Puutarhatonttupaita ja kiikkumista

Tänään saapui Fabriinasta tilaamani kangaslähetys, todella hyvää ja erittäin nopeaa palvelua heillä! Tein tilauksen toissa ILTANA ja tänään tosiaan postimies kiikutti kankaat perille. Kiitos Fabriinaan!

Meille ei ikinä tule pihalle puutarhatonttuja. Inhoan niitä! Mutta miksi, oi miksi, rakastuin niihin tuossa kankaan kuosissa? Hassua. Yllättäen, taas syntyi paita. Näitä meillä tarvitaan, koska Neela kasvaa kohisemalla ja entiset vaatteet jää pieniksi ja paitoja meillä pidetään päivittäin, bodyn päällä lämmittämässä (kun enää ei uloskaan tarvitse pukea villavaatteita, niin kerrospukeutumisella saadaan pienelle sopivan lämmin olo). Kaavana se tuttu ja turvallinen Ottobre 1/-11, koossa 80cm.







Meillä on Neelan kanssa uusi harrastus!
Eilen ostettiin Neelalle pyörään turvaistuin  ja pyöräilykypärä. Käytiin heti eilen koelenkki ja yllätys oli suuri, kuinka tuo tyttönen nauttikin kyydistä! Nauraa kätkätti ääneen ja höpötteli omia juttujaan. Kaikki ohitetut koirat täytyy komentaa tottakai, kyydistä kuuluu käskevään sävyyn koirien kohdalla "TÖTÖ!".

Tänään pyöräiltiin kirppikselle ja leikkipuistoon aamulla ennen lounasta. Muita kuvia ei tullut näpsittyä, mutta kännykällä yksi kuva, Neela kiikkumassa. Hauskaa oli!






Nyt valmistaudutaan täällä lähtemään hakemaan Kajaanin mummia meille. On koulutuksessa Tampereella ja tulee nyt viikonlopuksi meille. Ihanaa!


Mulla on niiiiiiin hyvä olo! Ihana kevät!

4 kommenttia:

  1. Voi, pyöräily on varmaan niin hauskaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on sievät värit ja hahmot tonttukankaassa, vaikken minäkään tykkää puutarhatontuista.
    Onpa pienellä ollut hauskaa vaihtelua äidin pyörän kyydissä ja varsinkin kiikkumassa. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana hyvän mielen postaus! :) Vitsit toivottavasti meiänkin likka viihtyy kyydissä, kun vaan joskus sais istuimen asennettua :)

    VastaaPoista
  4. Kiva, että mun hyvä mieli välittyi tekstistä. :)

    Neela nauttii kyllä niin kympillä pyörän kyydistä. Tulee itselläkin urheiltua, kun on hauskaa yhteistä tekemistä. Ja pyöräilessä on auennut ihan uudet maisemat itsellekin täältä lähiympäristöstä.

    VastaaPoista