keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Neelan kuulumisia

Meillä on sairastettu koko pääsiäinen ja sen jälkeinen aika. Pienellä neidillä on korvatulehdus molemmissa korvissa ja päällä Amosin-antibioottikuuri. Korvatulehduksen lisänä vaivaa kova yskä ja nuha. Hieman voiton puolella ollaan jo kyllä tänään. Viime yö selvittiin ilman Panadol-lisää, mentiin pelkän Pronaxenin (=kipulääke) voimin.

Tänään isimies oli hallilla laittamassa moottoripyörän kesäkuntoon. Katteet haettiin maalarilta ja akku+ muut osat laitettiin paikalleen. Kotona Neela pääsi istuskelemaan pyörän selkään ja sehän olikin mukavaa!





Meillä kävellään kovalla tohinalla. Tosin, tukien. Taaperokärry on jatkuvassa liikkeessä sisällä ja ulkona kävellään rattaista kiinni pitäen. Kävely onnistuu sekä kengät jalassa, että ilman kenkiä. Täytyykin napata kuvaa Neelan kävelypuuhista piakkoin.


Ulkoilmat ovat suosineet meitä, ulkona on sama lämpötila, kuin sisälläkin. Olemmekin flunssaa uhmaten ulkoilleet kotipihalla ja samalla tehneet pihahommia. Muutimme taloomme viime elokuussa, joten pihan laittaminen oman näköiseksi tulee viemään aikaa. Hiljaa hyvä tulee! Myöskin sisällä talossa alkaa uudet tuulet puhaltaa, remontti on polkaistu käytiin ostamalla "ompeluhuoneeseen" kattoon värilakka. Myöskin remonttilaitteita ollaan nyt hankittu. Isimies investoi meille myös painepesurin, joten pian saanee matotkin uuden, puhtaan kuosin.


Pääsiäisen vietimme muuten meidän perheessä melko tylsästi. Isimies ja Neela olivat keskenään kotona, äiti pakersi "kangasrahoja" palkkatyössään. Täytyy kyllä sanoa, että on se vaan ihanaa, kun saa olla vielä pääsääntöisesti kotona ja tehdä töitä vain "virka-aikojen ulkopuolella", lähinnä siis pyhisin ja viikonloppuisin. Eikä edes aina silloinkaan.

Nyt lähden pienen räkänokan viihdytysjoukoiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti