torstai 18. heinäkuuta 2013

Buzzador-kampanjan tuotteena Vanish 2013

Olen Buzzador ja sen myötä saan erilaisia tuotteita kokeiltavaksi ja arvioitavaksi. Tämä on täysin ilmaista minulle ja tarkoituksena on raportoida kokemukseni testattavista tuotteista, sekä jakaa tuotteita testattavaksi ystäväpiiriini ja kerätä heidän kokemuksiaan tuotteista.

Tällä kertaa pääsin  mukaan  kampanjaan "Vanish 2013". Sain kotiini testattavaksi:

  • 1 kpl Vanish Crystal White jauhetta
  • 1 kpl Vanish Pink Jauhetta
  • 1 kpl Vanish OxiAction geeliä
  • Kangaspala tahratestiä varten
Noiden lisäksi paketin mukana oli 10kpl 200g pakettia Vanish Oxi Action jauhepaketteja, sekä niihin liittyvä miniesite tuotteesta.

Lupauduin tekemään tahratestin, mikäli pääsen mukaan kampanjaan, sekä raportoimaan sen blogissani. Sain testin tehtyä jo muutamia päiviä sitten, mutta lapsiperheen arki on pitänyt kiireisenä ja ehdin raportoimaan testitulokset vasta nyt, lähes keskiyöllä. 

Houkuttelin mukaan testaukseen 3-vuotiaan tyttäreni. Hän pääsi sotkemaan kangaspalan ketsupilla, tuolla ainakin meidän perheessä paljon tahroja jättävällä aineella. 


Aluksi sotkettiin sormet:


Ja leviteltiin ketsuppi sormista testattavaan kangaspalaan:



Tällainen oli pienen apurin ilme testiä tehdessä. Taisi olla kivaa sotkea oikein luvan kanssa:



Ja tältä näytti kangaspala sotkemisen jälkeen: 



Aluksi käsittelin tahran nestemäisellä Vanish OxiAction geelillä:



Tässä kangaspala pikaisen geelikäsittelyn jälkeen:



Seuraavaksi testikangas lähti pesukoneeseen muun pyykin sekaan. Koneelliseen pyykkiä laitoin ohjeistuksen mukaisen puoli mittaa (mitta tulee Vanish-paketin mukana) Vanish OxiAction jauhetta:





Koneeseen lähti myös todellisessakäytössä ollut harso. Harso oli ollut 1-vuotiaalla pojallani vaatteiden suojana syödessä. Harsosta löytyi tomaattipohjaista jauhelihakastiketta, sekä mustikkavispipuuroa (noita ainakin). Harso näytti ennen koneeseen menoa tältä:



Kone päälle (40 asteen pikapesulle):


Ja sitten vaan odoteltiin jännittyneinä pesutuloksia.

Lopputulos oli tällainen:




Eli puhtaaksi lähti niin testattava kangaspala ketsuppitahroistaan, kuin harso tomaattipohjaisesta jauhelihakastikkeesta ja mustikkavispipuurosta. Harso vaikutti jopa valkeammalta, kuin ennen edellistä käyttöään.

Yllätysmomenttina pesekoneesta paljastui myös varsin mukava juttu. Nimittäin vanha puna-valkoraidallinen body, jossa punainen väri oli ikäänkuin valunut valkeisiin raitoihin. Harmi, kun en tätä pesutulosta osannut odottaa ollenkaan ja en siis ole kuvannut bodya ennen pesua. Lopputuloksen kuvasin kuitenkin:


Eipä näy enää valkoisissa raidoissa punaista! Mahtavaa. Vanish OxiActionilla tullaan siis varmasti jatkossa pelastamaan myös lastemme kirjavia vaatteita, joissa värit on lähteneet karkuteille.



Loppukommenttina todettakoot, että Vanish yllätti positiivisesti!
Tuotteet on Allergia- ja astmaliiton hyväksymiä ja eivät jätä pyykkiin voimakkaita tuoksuja. Puhdasta tuli, jopa pinttyneemmistä tahroista, tuoreista nyt puhumattakaan. Tulen varmasti käyttämään Vanishia jatkossakin pyykinpesussa, varsinkin vaikeiden tahrojen osuessa kohdalle ja värien lähtiessä karkuteille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti