maanantai 14. marraskuuta 2011

Lisää vaippavarastoa

Tänään toi lähettipoika mieluisen paketin. Viime viikolla laitoimme Isimiehen kanssa yhteistyössä tilauksen eBayn kautta kestovaipoista. Tähän saakka olen tehnyt käytännössä lähes kaikki meidän vaipat itse, mutta nytpäätin useiden muiden blogi-arvioiden perusteella luottaa siihen, että nämä tilaamamme vaipat ovat alhaisesta hinnastaan huolimatta oikein toimivia ja kauniita kestovaippoja. Itseasiassa nämä vaipat tulivat postikuluineenkin niin halvoiksi, ettei itse tekemällä pääse edes niin alhaisiin vaippahankintakuluihin. Eli meillekin kotiutui 10 kpl Babyland - merkkisiä kestovaippoja, sekä 10 mikrokuituimuja. Hintaa koko paketille tuli postikuluineen (tai siis lähettipoika kiikutti nuo hetki sitten minulle kotiovelle) 32,40e. Mitäs samalla hinnalla olisinkaan saanut, varmaan noin 2.5-3 paketillista kertakäyttövaippoja (en tiedä tarkkaan, mitä ne maksaa).

Kuosit vaippoihin sai valita itse. Otin 3 erilaista kuvioitua, kaksi kutakin. Sen lisäksi valitsin noita ihanan kirkkaita yksivärisiä. Ideana oli ottaa mahdollisimman sukupuolineutraalisti (vaikka ehkä noi Hello Kittyt on enemmän Neela ajatellen, toki käyttäisin niitä myös pojalla tarvittaessa) vaippoja, ajatellen tätä mahamatkaajaa. Emme (ainakaan vielä, ens viikolla rakenneultra...) tiedä sukupuolta ja hän tulee kuitenkin perimään Neelan vaipat käyttöönsä. Ja noita vaippojahan voidaan käyttää yhtäaikaa vauvalla ja Neelalla, koska ovat säätöominaisuuksiensa ansiosta koko vaippaiän vaippoja! Mahtavuutta!

2 kommenttia:

  1. No on kyllä edullinen paketti!! Täytyypä puhua miehelle.. Meillä on kestovaipat ollut käyttämättä, kun on ollut hieman haasteita nukkumisen kanssa. En ole jaksanut miettiä että koska olen viimeksi vaihtanut vaippaa. Mutta nyt ehkä sujuu jo paremmin ja me ollaan löydetty rytmi meidän päiviin! Ja alan muutenkin jo ymmärtää poikaa hiukan paremmin.. Ehkä :)

    Kyselen tarkemmin kun nähdään perjantaina :)

    VastaaPoista
  2. Riina: Se niin riippuu vaipasta, että mikä on pitävä ja kuivanoloinen paketti. Suosittelen kyl taskuvaippaa, jossa ihoa vasten on kuivakangas. Imua voi sit laittaa tarpeen mukaan. Meillä menee noin 2-4 vaippaa/vuorokausi, taitais mennä ihan samoissa jos kerttiksiäkin käytettäis. :)

    Mut perjantaihin! :)

    VastaaPoista