torstai 7. heinäkuuta 2011

Juttuja


Neela on pieni eläinrakas tyttönen. Ikkunasta ja ovikaltereiden (=lapsiportti) takaa katselaan tarkkaan pihan lintuja, kärpäsiä, leppäkerttuja, ampiaisia, naapurin kissoja ja mitä milloinkin. Omia koiria rapsutellaan, talutellaan, komennetaan ja matkitaan. Sekä tietenkin niiden kanssa leikitään ja "painitaan".Neelan ehdoton lempipuuha on vedessä peuhaaminen. Peuhupaikaksi kelpaa niin kylpyamme, uimahalli, järven ranta kuin oma uima-allaskin. Vettä räiskytellään, maistellaan, taputellaan ja siinä ilakoidaan. Pieni tyttönen on niin elementeissään vedessä.


Neela on myös parasta a-luokkaa shoppailuseuraa äidille. Kovasti viihtyy rattaissaan ja katselee ihmisiä ja kaikkea värikästä ympärillään. Oikeastaan koskaan ei iske tylsyys ostoksilla ollessa, pieni vaan hymyilee tyytyväisenä, osoittelee asioita sormellaan (kyselläkseen mitä ne on) ja rupattelee omalla kielellään äidin kanssa (tosin nykyään mukana on ymmärrettäviä sanojakin). Ostosreissut tietävät yleensä myös pääsyä syömään jossain muualla, kuin kotona. Tänään ostosreissulla pääsi poseraamaan rattaissa myös ison, legoista valmistetun hahmon viereen.
Shoppailupäivän päälle oli hyvä lähteä vielä illalla äidin ja isin kanssa "treffeille", eli ravintolaan syömään. Automatka oli jännittävä (tällä kertaa hyvillä mielin tehty matka, ei kuten päivällä huutokonsertin saattelemana)

Ja ravintolassa voi coolisti nauttia omia eväitä. :)Kotona olikin sit kiva vetää rennompaa päälle ja painua iltapuuron kautta pehkuihin. Kiireistä on tämän pienen tyttösen elämä, kun kaikkea kivaa tapahtuu aamusta iltaan (päivälevot tietty välissä) ja paljon on ihmeteltävää ja kummasteltavaa. Neela on kuitenkin tyytyväisimmillään, kun saa elää tapahtumien keskellä. Silloin ruoka ja unetkin maittavat parhaiten.


Ihana, täydellinen, rakas tyttäremme! <3

1 kommentti:

  1. Ihana ilme Neelalla tuossa auton istuimessa :D

    Hyvin näyttää nuo raidalliset villikset istuvan! Ja junakin on päässyt jo touhuihin mukaan :) Hyvät löydöt siis!

    Ihana kirjoitus teidän päivästänne :) Kiitos tästä, tuli hyvin fiilis :)

    VastaaPoista