perjantai 25. maaliskuuta 2011

Ulkoilua ja vähän ompeluakin (avaruus taskuvaippoja)

Tänään on ollut touhu päivä!
Aamulla lenkkeilin Neelan ja koirien kanssa tunnin lenkin. Sää oli ihanan aurinkoinen kotoa lähtiessämme ja laitoinkin aurinkolasit Neelallekin päähän, ettei häiji. Kuitenkin ilma muuttui pilvisemmäksi ja loppulenkki tehtiinkin melkoisessa tuulessa. Kivaa oli silti ja ulkoilun päälle Neelalle maistuikin ensin ruoka ja sen jälkeen uni, jopa 3h päiväunien merkeissä!





Neelan nukkuessa siivoilin kotia viikonloppukuntoon ja sen jälkeen pääsinkin oman henkireikäni, eli ompelun pariin. Tein kasan taittoimuja (niistä olikin pulaa), kestositeitä itselleni ja pari avaruus PUL-taskua Neelalle. Vielä olisi siltikin ommeltavia vaippoja tuolla  odottamassa, josko sitä tässä vielä tälle iltaa kävisikin yhden/pari ompelemassa.



Tuo avaruus-kangas on kivan näköistä, mutta täytyypä todeta, että oli kyllä viimeinen kerta, kun ostan ameriikan PULia. Jotenkin niin tönkköä verrattuna br PULiin ja 1ml PULiin, mitä olen aikaisemmin käyttänyt. No, tuota ameriikan PULia on vielä toistakin kuosia tuolla odottamassa ja kyllähän nuo avaruusvaipatkin olivat varsin toimivia testikäytössä tänään, että vaatinee vain tottumista (minulle, Neela tuskin huomasi mitään eroa edes!).

Noiden taskuvaippojen sisäpintana on mikrofleece. Se on osoittautunut meillä kaikista parhaaksi ja pisimpään kuivan tuntoisena pysyväksi materiaalivalinnaksi. Harmi, että minulla on tuolla odottamassa seuraaviin vaippoihin kuivaliinaneulosta ja coolmaxia.

Jospa sitä lähtis vielä hetkeksi rentoutumaan ompeluhuoneeseen... Isimieskin on sopivasti omilla yöjuoksuillaan, joten kukaan ei ole edes täällä vaatimassa huomiotani (Neela on yöunilla).



Sunnuntaita odotan kovasti. Silloin pääsee Nokian mammojen kirppikselle kiertelemään ja toivottavasti löytöjä tekemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti